We werken met eerlijke en verse ingrediënten. We hebben ook nieuwe gerechten, op een broodje, met vers stoofvlees en recepten uit verschillende landen.
Stracotto. Prachtig langzaam gegaarde rundvleesragout. Een echte Toscaanse familie favoriet. Met rucola, parmezaan en tomaat.
Langzaam gegaard varkensvlees. Met komkommer en wortel.
Daging ajam bali, lekker pittig met kip. Met atjar en krokante uitjes.
Boeuf bourguignon is een Frans gerecht op basis van rundvlees, gestoofd in rode wijn, bouillon, uitjes, champignon en reepjes spek. Met farmersalade en augurk.
Pulled beef-carnitas met tomatensalsa, zure room en avocado.
De Belgische traditional! Van varkensnek met aardappelmousseline en zuur.
Pittige curry van kip en heel veel groenten met rijst, huisgemaakte en vers afgebakken naan, koriander en cashewnoten.
Prachtige langzaam gegaarde rundvleesragout. Een echte Toscaanse familie favoriet. Met verse tagliatelle en parmezaan.
Met perzik en champignons. Gegarneerd met komkommer.
Met lamsvlees en veel groenten.
Een rijstschotel die ontstaan is in de Creoolse en Cajun keuken in Louisianna. Met kip en garnalen.
Italiaans vleesgerecht dat zijn oorsprong heeft in Milaan. We stoven het met veel groente en serveren het met aardappelmousseline en toast met merg.
Een Frans gerecht met kip en champignons en klaargemaakt in een gebonden rodewijnsaus. We serveren deze met echt Frans stokbrood.
Pancetta met kippendijen, heel veel groenten en zwarte olijven. Met spaghetti en stokbrood.
Gestoofd rundvlees met kerrie en aardappelen op Creoolse wijze.
Goulash is het gerecht van Hongarije. Daar eet je het bijna als een soep, maar hier kennen we goulash als een heerlijk stoofpot, traditioneel van rundvlees. Het dikke stoofpotje met vlees wat wij als goulash kennen, wordt in het Hongaars juist pörkölt genoemd.
Vindaloo is een Indiase curry die populair is in de regio van Goa en bekendstaat als een zeer pittig gerecht. Wij maken het van procureur en serveren het met witte rijst..
Een traditioneel Iers gerecht. Een stoofpot gemaakt van lams- of rundvlees. En natuurlijk gekookt met Guinness.
Marokkaans stoofvlees met Runderstoof en heel veel kruiden en specerijen, uien, tomaat, gele rozijnen en sherry en wijn. Geserveerd met couscous.
Bœuf bourguignon, ook wel boeuf à la bourguignonne, is een klassiek Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en reepjes spek. We serveren deze stoverij met aardappelmousseline.
Cassoulet is een gerecht waarvan de betekenis de werkelijkheid ver overstijgt. Het is een embleem, een icoon, een ijkpunt in moeilijke tijden, een schotel waarvan je denkt dat hij er altijd al geweest is, eentje die tegelijk arm (bonen) en burgerlijk (veel vlees) is. Cassoulet is een regionale specialiteit van de Midi-Pyrénées. Drie steden strijden om het beste recept: Castelnaudary, Carcassonne en Toulouse. Wat de cassoulet zo smeuïg maakt is het toegevoegde ganzenvet of eendenvet.
Onze gerechten worden voorbereid in een omgeving waar ook de onderstaande allergenen aanwezig kunnen zijn.
Heb je een vraag over hoe wij omgaan onze recepten en de allergenen, neem gerust contact met ons op.